Het monitoren van de business case

Het monitoren van de business case gebeurt tijdens de uitvoering van het project, en het zou ideaal zijn als dit zich uitstrekt over de exploitatieperiode van het project tot aan de sloop. Het monitoren kan worden gezien als een continue evaluatie van 278 VASTGOEDMANAGEMENT OP ONTWIKKELINGSVLAK/TACTISCH-OPERATIONEEL NIVEAU 8.1 het project, die belangrijk is voor sturing en om van te leren. Het monitoren van de business case is nodig om de bedrijfsruimte huren Almere baten in beeld te krijgen. Tijdens de uitvoering van het project kunnen we niet verder gaan dan de baten te veronderstellen, ook al zijn we in het bezit van getekende contracten. De baten kunnen pas echt worden bevestigd zodra deze worden ontvangen! De baten van het bouwen van een auto komen tot uiting in de verkoop van de auto, inclusief een tevreden gebruiker (rijplezier, acceptabel benzineverbruik en andere kosten). Figuur 8-2 Aanpak van een business case Aanpak Business Case Verifiëren Hoofdlijnen Business Case Business Case Actualiseren & beoordelen bedrijfspand huren in Nijmegen Business Case Actualiseren & beoordelen Het resultaat van de business case is dat de uitgangspunten van het project zijn geformuleerd op een hoog abstractieniveau, met een opsomming van onzekerheden en risico’s. De doorvertaling van de business case in een ontwerp hoort bij de bouwvoorbereidingsfase. Het project wordt nader beschreven in het Programma van Eisen (PvE). Het PvE is voor de ontwerper het vertrekpunt voor een ontwerp in de vorm van een tekening. De technische specificatie bedrijfspand huren in Amsterdam geeft het ontwerp zijn fysieke vorm. Aan de hand van de vorm, het materiaal en de inzet van techniek kan de bouwkostendeskundige de stichtingskosten berekenen. Naarmate het bouwvoorbereidingsproces bedrijfsruimtes huren te Arnhem vordert wordt het ontwerp nader uitgewerkt tot op besteksniveau, waarmee men bij wijze van spreken naar de bouwmaterialenzaak kan gaan om gericht inkopen te doen (zie figuur 8-3).

1.399 gedachten over “Het monitoren van de business case

 1. Заказать консультацию психолога.

  Психолог Цены
  на услуги и консультации психолога.
  Консультация психолога онлайн.
  Приглашаем вас на консультации детского психолога.
  Консультация психолога онлайн.
  Індивідуальні консультації.
  Консультация психолога онлайн.

 2. Cмотреть все серии онлайн, Озвучка – Перевод Амедиа, лостфильм, алексфильм, HDrezka Studio Украинский Холостячка 2 сезон 7 серия смотреть онлайн ЧИКИ, Очень странные дела, Половое воспитание / Сексуальное просвещение, Вампиры средней полосы, Триггер, Энн – все серии, все сезоны.

 3. Cмотреть новая серия и сезон онлайн, Озвучка – Перевод HDrezka Studio, Jaskier, ньюстудио, байбако Холостячка 2 сезон 7 серия смотреть онлайн Бумажный дом, Бесстыдники, Половое воспитание / Сексуальное просвещение, Мистер Корман, Бывшие, Бумажный дом – все серии, все сезоны.