Het snijpunt van tijd en ruimte

Gerelateerde afbeelding

Die avond val ik als een blok in slaap met meer vragen in mijn hoofd dan waarmee ik naar Harvard ben afgereisd. Ik sta aan het begin van mijn persoonlijke reis die gaat zorgen voor een ongekende groei en een hoger bewustzijnsniveau. Maar vooral een reis die meer betekenis gaat geven aan mijn leven. Voor het eerst heb ik het gevoel dat ik bezig ben met iets waardevols, dat verder gaat dan de jacht op geld en bezit.
De volgende ochtend meld ik me stipt op tijd in de oude bibliotheek van Harvard, waar de professor al op me zit te wachten. Na de begroeting haal ik voor ons beiden een kop koffie op de gang. Als ik weer de bibliotheek in loop, staat de professor bij een raam naar buiten te kijken. “Nick, kom eens hier.” Ik reik de professor zijn kop koffie aan en ga naast hem staan. “Kijk eens naar de blauwe hemel. Er zit geen einde aan het heelal. Wij zijn slechts een minuscuul onderdeel van de kosmos en zo nietig als een zandkorrel in een woestijn. De kosmos zit vele malen intelligenter in elkaar dan je ooit hebt kunnen vermoeden. De ordening in de kosmos is waar te nemen door in cyclussen te denken. Alles op aarde heeft een cyclus. Zo heb je de seizoenen, het komen en gaan van mensen, dieren en planten, de dag die de nacht afwisselt, eb en vloed en zelfs de economie heeft haar eigen cyclus van groei en recessie. De aarde draait in driehonderdvijfenzestig dagen om de zon en de maan draait in gemiddeld achtentwintig dagen om de kantoorruimte utrecht aarde. Dat is ook het gemiddelde van de menstruatiecyclus van de vrouw, gemeten over de gehele wereldbevolking. Blijkbaar bestaat de kosmos louter uit energie en is alles in beweging. Sterker gesteld: de trillingen in de kosmos zijn met elkaar gesynchroniseerd. Al miljoenen jaren lopen de trillingen synchroon en volgens een vaststaand ritme door de kosmos heen. Het is de centrale symfonie van het universum. Eenvoudig gezegd: alles van de oneindige ruimte om je heen is energie en alles staat in verbinding met elkaar. Daardoor kun je synchrone gebeurtenissen ervaren en ontdek je dat toeval niet bestaat. Het snijpunt van tijd en ruimte is gedefinieerd als het nu. We zijn de levende belichaming van tijd en we zijn perfect in het hier en nu! Door actief te werken met Het Veld kun je de kwaliteit van je leven verhogen en bewust met synchroniciteit aan de slag gaan. Je intuïtie ontwikkelt zich, je gaat aanvoelen wat anderen voelen, je weet wat mensen willen of denken, je kunt energieën ervaren, zoals geesten, engelen of mensen die zijn gestorven en je kunt helderziend worden en flitsen van de toekomst zien. Dan ben je aangesloten op Het Veld. De kosmos is in wezen een sterk geordend systeem. Het tegenovergestelde van de kosmos is chaos. Mensen die de vierde dimensie niet kennen, denken dat de wereld een chaos is, waarin toeval over ons lot beschikt. Als je de ordening niet kunt zien, is chaos het resultaat. Daarom ervaren mensen momenteel dat de wereld sneller verandert dan ooit tevoren. Maar onder de chaos zit een strikte ordening, waaruit synchroniciteit ontstaat.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>