Levensduur en waardering

Levensduur en waardering
Vastgoed heeft bedrijfspand te huur in Almere dus een functie die is afgestemd op een bepaalde behoefte. De functie is via het ontwerp ‘muurvastgelegd’ in een gebouw.
De constructie en de kantoor te huur in Nijmegen veiligheid noodzaken tot het bouwen met kostbare en duurzame middelen. Hierdoor heeft vastgoed een lange technische en economische levensduur en een lange exploitatieperiode. Vastgoed is star, maar de behoeften zijn dynamisch. Door de duurzaamheid overleeft vastgoed vaak zijn oorspronkelijke functie: het kasteel biedt sinds de uitvinding van het buskruit geen bescherming meer. De molen als productiemiddel is volkomen uit de tijd. Het oude pakhuis voldoet niet langer aan de gangbare logistieke eisen. Vooroorlogse gebouwen voldoen overigens doorgaans niet aan de eisen, voorschriften, wensen en inzichten van dit moment. Het bedrijfspand huren in Amstredam exploiteren van vastgoed heeft primair te maken met de marktsituatie. Hoe groot is de vraag naar woningen, bedrijfsruimte en kantoorruimte? Een te ruime of te krappe markt bepaalt in hoge mate wat bewoners of gebruikers accepteren en tegen welke prijs. Mettertijd vermindert de gebruikswaarde van het vastgoed en nadert dit het einde van zijn economische levensduur.


Deze kenmerken maken vastgoed in het economisch verkeer moeilijk hanteerbaar in de marketingaspecten product, distributie en prijs. De kantoorpand te huur in Leeuwardeflexibiliteit zit met name in marketingaspecten als ‘verpakking’, service en promotie.

De waardering van diensten en producten (vastgoed) door de afnemer wordt steeds belangrijker voor het slagen van de afzet van het product. Onderstaande artikelen zijn mooie voorbeelden van de veranderende vraag naar vastgoeddiensten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>